Jobba hos oss

Jobba hos oss

Är du en vass konsult med en varm personlighet?

Då tror vi du passar in hos oss! Här hittar du en företagskultur byggd på arbetsglädje, teamwork och kundfokus, där vi hjälper varandra nå nya höjder och har kul på jobbet, varje dag!

Låter det spännande? Kolla in våra lediga tjänster och ansök!

Varmt välkommen till Xeamit!

Lediga tjänster

Konsult till Xeamit – Stockholm och Linköping

Xeamit är ett konsultbolag som arbetar med att hjälpa kunder att skapa friktionsfria liv runt sina affärssystem. Vi är proffs på det vi gör och våra ledord är teamwork, tillgänglighet och trygghet. Till vårt team i Stockholm och Linköping söker vi nu nya kollegor! Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

Som konsult på Xeamit är den ena dagen inte den andra lik! Här kommer du få ett varierat arbete med många kontaktytor och möjlighet till att utvecklas. Hos oss finns en stark laganda med fokus på kvalitet och hög kundnöjdhet, och tillsammans skapar vi arbetsglädje och gemenskap i vårt fantastiska team!

Din roll

I konsultrollen kommer du att arbeta i nära samarbete med våra kunder. Våra konsulter har ofta en bred kompetens som täcker flera av våra roller, applikationskonsult, systemutvecklare, tekniker och verksamhetskonsult. Vad är du intresserad av? Hör av dig så berättar vi gärna mer!

Om dig

Vi söker dig som har verksamhets- och/eller konsulterfarenhet med ett genuint intresse för affärssystem. Vi tror att du har arbetat med IFS sedan tidigare, eller annat motsvarande affärssystem.

Som person är du engagerad, driven och har ett stort intresse för IFS. Du är en affärsinriktad doer och du är trygg i att arbeta kundnära och konsultativt. Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga, är flexibel och ansvarstagande i din roll. Du är nyfiken och har ambitioner att utvecklas och lära dig nytt. Vidare arbetar du självständigt och i samarbete med andra och strävar efter att uppnå en mycket god stämning i så väl gruppen som på arbetsplatsen!

På Xeamit älskar vi problemlösning, och du är inte rädd för att dyka ner i saker och testa saker du inte gjort tidigare. Du är envis och lämnar inte uppgifter olösta. Om du inte hittar lösningen själv har du ett gäng lika ihärdiga kollegor att fråga!

Om Xeamit

Vi är ett konsultbolag som arbetar med att hjälpa våra kunder skapa friktionsfria liv runt sina affärssystem. Vi är experter på affärssystem och erbjuder tekniska såväl som affärsstrategiska tjänster. Våra kunder brukar säga att vi är verkställare, rådgivare och utbildare i ett.

Våra kunder är kärnan i vår verksamhet och vi är måna om att vara en långsiktig partner. I vårt arbete värdesätter vi teamwork, tillgänglighet och trygghet, och vi finns där när våra kunder behöver oss. Vi älskar det vi gör och drivs av att alltid skapa den bästa möjliga nyttan för våra kunder.

Vår ambition är att fortsätta växa med mer kompetens samtidigt som vi fortsätter vara en personlig partner för våra kunder. Och så vill vi såklart bevara vår företagskultur baserad på arbetsglädje, teamwork och kundfokus.

 

Ansök idag!

Låter det här intressant? Kontakta oss genom Jenny Jaktlund, Verksamhetssamordnare på Xeamit.

Jenny Jaktlund

Verksamhetssamordnare

jenny.jaktlund@xeamit.se
0761- 10 04 33