Om oss

Vilka är vi?

Vi är ett konsultbolag som arbetar med att hjälpa våra kunder skapa friktionsfria liv runt sina affärssystem. Vi gör det genom att erbjuda tjänster inom allt från installation, integration, konfiguration och övervakning till optimering, analys och rådgivning.

Våra kunder är kärnan i vår verksamhet och vi är måna om att vara en långsiktig partner. I vårt arbete värdesätter vi teamwork, tillgänglighet och trygghet, och vi finns där när våra kunder behöver oss. Vi älskar det vi gör och drivs av att alltid skapa den bästa möjliga nyttan för våra kunder.

Historia

Xeamits resa började 2016 med tre affärssystemskonsulter för EAM-kunder som ville pröva sina egna vingar. Sedan dess har vi växt och är idag ett trettiotal konsulter baserade i centrala Linköping och Stockholm. Vår drivkraft att alltid utvecklas och det faktum att vi hellre svarar ja än nej till en utmaning har lett till att vi har breddat vårt kompetensområde. Vi är glada över att vi idag kan hjälpa våra kunder med förvaltning och utveckling av allt i och runt deras affärssystem.

Framtidsplaner

Vår ambition är att fortsätta växa med mer kompetens samtidigt som vi fortsätter vara en personlig partner för våra kunder. Och så vill vi såklart bevara vår företagskultur baserad på arbetsglädje, teamwork och kundfokus.

Vårt namn

Vårt namn Xeamit grundar sig i en ordlek som illustrerade vår eXcellence i att ta hand om EAM system. Nu har vi breddat vårt erbjudande men namnet Xeamit hänger kvar, helt enkelt för att vi tycker om det!

Varmt välkommen att kontakta oss!

Är du intresserad av våra tjänster eller funderar över något är du välkommen att höra av dig så hjälper vi dig vidare!

Drottninggatan 43 I, 582 27 Linköping
Greta Garbos Väg 13, 169 40 Solna

Organisationsnummer 559071-0710