Glad Sommar!

2023-06-21

Nu har sommaren gjort sitt intågande och vi ser fram emot att få njuta av den till fullo under en välförtjänt semester. Men innan det är dags för den vill vi dela med oss av några av första halvårets höjdpunkter!

Nya kollegor
Under våren har vi haft förmånen att hälsa fem nya kollegor välkomna till oss vilket känns jätteroligt!

”Vi har haft en stor efterfrågan från våra kunder och för att kunna leverera på våra kärnvärden som är så viktiga för oss – tillgänglighet och kompetens – så behövde vi bli fler” säger Johan Örn och fortsätter; ”Vi växer men det känns hela tiden som att de nya snabbt blir en del av Xeamit. Vi fokuserar på teamwork och vår blandning av nya och erfarna konsulter gör att det går enkelt att bli fler. Vi hoppas det fortsätter så när vi nu blir ytterligare tre till inom kort”.

”En sak som jag är övertygad om är en del av vår framgång är att vi lyckats få så många kvinnor att vilja börja jobba hos oss, och till hösten är det bara 10 procentenheter kvar till 50/50” avslutar Johan Örn glatt.

Ny kunskap
I maj månad anordnade IFS Användarförening konferensen IFS Connect och självklart fanns vi representerade där! Vi arbetar hela tiden med kompetenshöjning och följer utvecklingen noga och ligger hela tiden i framkant. Vi har hittills lagt över 10 000 timmar på utbildning och vi fortsätter.

Nya kunder
Våra kunder är kärnan i vår verksamhet och vi är måna om att vara en långsiktig partner. Sedan årsskiftet har vi fått förtroendet att hjälpa tre nya kunder vilket vi är otroligt stolta och glada över!

Ny adress
Efter en höst med intensivt renoveringsarbete stod våra nya lokaler i Stockholm inflyttningsklara lagom till årsskiftet. Vår nya adress, Greta Garbos Väg ligger i området Filmstaden i Råsunda, även kallat Sveriges Hollywood. Det är en unik plats där upp emot 500 filmer spelades in mellan 1920-1973. Här har vi flyttat in i ett stort, ljust och luftigt kontor med samma genomtänkta toner, materialval och detaljer som vårt kontor i Linköping. Vår inredare har sett till att kontoret bjuder in till umgänge och gemenskap – det finns möjlighet för kollegor och kunder att mötas i något av våra konferensrum, ytor för en avkopplande lunch och en mysig fikastund eller för aktivitet i form av biljard/pingisbord när andan faller på. Något som många av våra besökare reagerar på, är att vi använder tofflor och inneskor. Uteskor parkeras i hallen. Det tycker vi verkligen bidrar till att känna sig som hemma!

Välkommen förbi om du har vägarna förbi något av våra kontor!

Med önskan om att ni alla får en riktigt Glad Sommar!

Varmt välkommen att kontakta oss!

Är du intresserad av våra tjänster eller funderar över något är du välkommen att höra av dig så hjälper vi dig vidare!

Drottninggatan 43 I, 582 27 Linköping
Greta Garbos Väg 13, 169 40 Solna

Organisationsnummer 559071-0710