God Jul och Gott Nytt 2024!

2023-12-19

Med julstjärnor och ljusstakar som lyser upp i alla fönster, med julsånger som går på repeat och med pepparkakor som gör alla extra snälla börjar vi inse att julen står precis bakom knuten. Vi hoppas och håller alla tummar att väderleksprognosen stämmer så att vi till julhelgen får njuta av snö och vinterväder igen!

I början på året flyttade vårt Stockholmskontor till nya lokaler och där har vi under hösten fått hälsa nya kollegor välkomna! Men inte nog med det! Som vi hoppas ni sett så söker vi än fler kollegor – för närvarande affärssystemskonsulter med inriktning på applikation och en verksamhetskonsult med inriktning underhåll i både Linköping och Stockholm. Vi stänger inga dörrar, är du en stjärna på IFS och vill jobba med oss, hör av dig eller kom förbi på en kopp kaffe och ett förutsättningslöst möte så ser vi vart det kan leda!

I Linköping har vi fått ett välkommet tillskott i Helena Rosengren som börjat som konsultchef och hon säger så här om sin första tid hos oss:

”Första gången jag klev in på våra kontor fick jag en känsla av glädje, hjälpsamhet och professionalism. Efter några månader som anställd på Xeamit vet jag att känslan var helt rätt. Jag har fått ett varmt välkomnande och imponeras av den kompetens som finns och de intressanta kunder vi får förmånen att jobba med. Det är fantastiskt roligt att vara tillbaka i IFS-världen och Xeamits ambition att jobba med våra kunder i deras organisation och finnas där som en långsiktig samarbetspartner även efter större projektgenomföranden i förvaltning känns genuin och bra.”

Sedan årsskiftet har vi hjälpt drygt 30 kunder med deras IFS system med allt ifrån förändringsledning, förvaltning, projekt och uppgraderingar och vi har fler kunder på väg in. Vi är oerhört glada att vi får fortsatt förtroende och nära samarbeten.

För tredje året i rad har vi blivit utnämnda till Gasellföretag av Di. Vi fortsätter vår tillväxtresa och ser nu med spänning fram emot vad 2024 har att erbjuda!

Från oss alla på Xeamit – en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

Denna jul väljer vi på Xeamit att skänka pengar till SOS Barnbyar. Årets julinsamling går till insatser som möjliggör utbildning för barn som drabbats av kriget i Ukraina.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Är du intresserad av våra tjänster eller funderar över något är du välkommen att höra av dig så hjälper vi dig vidare!

Drottninggatan 43 I, 582 27 Linköping
Greta Garbos Väg 13, 169 40 Solna

Organisationsnummer 559071-0710