Xeamit flyttar in i det anrika huset vid torget

2024-05-29

Nu står det äntligen klart att Xeamit flyttar sitt kontor i Linköping till Repslagaregatan 17 och det q-märkta huset vid Farbror Melins torg i mars nästa år! Lundbergs fastigheter genomför just nu en varsam renovering av fastigheten som byggdes som polishus redan 1944.

Xeamits nya kontor i Linköping rymmer runt 40 arbetsplatser på en yta om 560 kvadratmeter. I källarplanet, i den tidigare polis-gympasalen, kommer det att finnas ett väl tilltaget gym med omklädningsrum. Det nya kontoret blir en viktig pusselbit i företagets fortsatta utvecklingsresa.

– Att kunna erbjuda ett attraktivt kontor med mervärden som får våra medarbetare att trivas och vilja komma till kontoret är väldigt viktigt för oss, säger Helena Rosengren, konsultchef. Kontoret är lika mycket en mötesplats som en arbetsplats och vi lägger stor vikt vid de mjuka värden som vi tror hjälper oss att både behålla och locka till oss den kompetens vi behöver för att fortsätta utvecklas, avslutar Helena.

Läs hela pressreleasen från Lundbergs Fastigheter här: Xeamit flyttar in i det anrika huset vid torget | Lundbergs Fastigheter

Varmt välkommen att kontakta oss!

Är du intresserad av våra tjänster eller funderar över något är du välkommen att höra av dig så hjälper vi dig vidare!

Drottninggatan 43 I, 582 27 Linköping
Greta Garbos Väg 13, 169 40 Solna

Organisationsnummer 559071-0710